Sunday, July 4, 2010

bermulanya..

perjalanan semester baru. Juniors just come and register and there are a lot!!! tak menang tangan. Sekejap2 lari ke sana, sekejap2 lari ke sini. Memang kepenatan. Even I'm from fnb since there are too many people came yesterday, we have to be multi-tasking. Habis satu badan dikoyok sebab penat. Kaki, tak usah cerita.. memang dah tak larat nak jalan lagi malam. Hari ni bangun akhir. =.=" Nasib FnB. LO FnB adala unit standby kalau banyak orang datang macam semalam, memang kena turun lagi. Tadi pun memang semua rakan2 turun. Tapi me and ika yang kerja berabis semalam just sit jaga kaunter Fnb dari pagi tadi sampaila pukul 3 tadi. Buat kerja-kerja office. Statistik makanan untuk budak2 junior dan juga laporan untuk katerer2. Tu pun penat jugak sebab penat semalam tak hilang lagi. Bercakap pasal junior, diorang punya alahan pelik2. Ada yang tak makan daging n seafood.. tu common la, ada yang tak makan terung.. buah kundur. Ntah pa2 je korang ni. Mengarut2. Duduk je pun tersangat penat. Kot2 penat semalam tak habis lagi. Tapi x kisah sangat sebab enjoy. =)

Malas I nak mengarang, main tulis jer ni. Bahasa Melayu lagi tu. Boleh tahan jugak Melayu aku rupenye,, hohohoo.. Xpe biarkan. Mungkin minggu ini akan kurang update, yerla jadi LO jarang dapat masa free. Then sibuk nak g bayar yuran daftar kursus.. semua2 tu la..

1 comment:

MeLL said...

yah!! semangat gitu .. lol ... bonne chance pour le francais :)